Video Music News

Oqi Apo Po - Leonidha Papas - Al Pazar


2 vite, 1 muaj Vizion Plus | 145 Shikime

http://www.vizionplus.tv/ https://www.facebook.com/albanianpazar Show i perjavshem i humorit ne Vizion Plus. Nen drejtimin e Agron Llakaj.

Komentet

Bëhu i pari që komenton kët Video.

Shkruaj , komentet e tua

Emri juaj:


Komenti juaj:


Konfirmo:* Ju lutemi mbani komentet tuaja te pastra pa ofendime. Max 400 shkronja.
News Edition in Albanian Language - 14 Shtator 2013 - 15.00 - News, Lajme - Vizion Plus News Edition in Albanian La... Vizion Plus Sep 14, 2013 - 173 views
News Edition in Albanian Language - 14 Shtator 2013 - 15.00 - News, Lajme - Vizion Plus News Edition in Albanian La... Vizion Plus Sep 14, 2013 - 162 views
News Edition in Albanian Language - 13 Shtator 2013 - 19.00 - News, Lajme - Vizion Plus News Edition in Albanian La... Vizion Plus Sep 14, 2013 - 170 views
100 mln euro dem ekonomik - News, Lajme - Vizion Plus 100 mln euro dem ekonomik -... Vizion Plus Sep 13, 2013 - 164 views
Detajet për seancën e miratimit te programit - News, Lajme - Vizion Plus Detajet për seancën e mirat... Vizion Plus Sep 13, 2013 - 162 views
Kosove-Maqedoni, kriza tregtare e pazgjidhur - News, Lajme - Vizion Plus Kosove-Maqedoni, kriza treg... Vizion Plus Sep 13, 2013 - 147 views
Rama, vizita e parë në Kosovë  - News, Lajme - Vizion Plus Rama, vizita e parë në Koso... Vizion Plus Sep 13, 2013 - 168 views
Ç'do të ndodhë me taksimin? - News, Lajme - Vizion Plus Ç'do të ndodhë me taksimin?... Vizion Plus Sep 13, 2013 - 162 views
Testamente 93 vjet te pahapur - News, Lajme - Vizion Plus Testamente 93 vjet te pahap... Vizion Plus Sep 13, 2013 - 182 views
Reshje dhe izolim banoresh - News, Lajme - Vizion Plus Reshje dhe izolim banoresh ... Vizion Plus Sep 13, 2013 - 194 views